Beril Pozam i od majke krije radnju serije Yali Capkini

Beril Pozam čak ni sa svojom majkom ne deli šta zna o seriji Yali Capkini, istakla je glumica u novom intervju.

Beril Pozam i od majke krije radnju serije Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Reči Beril Pozam su jednom otkrile da i glumci i ekipa ulažu intenzivne napore da spreče curenje informacija sa seta serije Yali Capkini.

Posle prve sezone u kojoj je postigla veliki uspeh, sa velikim uzbuđenjem se čeka i druga sezona serije Yali Capkini.

Jedno od imena u glumačkoj ekipi serije, čija se druga sezona očekuje u petak, 15. septembra, je Beril Pozam. Uspešno nastupajući sa likom Sune, glumica je tokom prve sezone dobila intenzivnu podršku svojih obožavalaca.

Novi intervju

Beril Pozam, koja je među glumcima o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, svojim izjavama u magazinu MAG otkrila je koliko ju je pogodila priča u seriji. Glumica, koja je takođe pozirala za snimanja časopisa, objasnila je da je svake nedelje veoma iznenađena scenarijem:

„Svake nedelje sam u poslu koji me kao glumicu iznenađuje i uzbuđuje i veoma sam zadovoljna njime. Dok čitate scenario i gledate ga petkom uveče, čak razmišljajute o sledećoj nedelji, „Pitam se šta će se dogoditi?“ Sa velikim zadovoljstvom razmišljam o tome.”.

Beril, koja je, kao i ostali glumci serije, sa velikom radoznalošću pratila priču i ulagala velike napore da ne procure informacije o tome šta će se dešavati u narednim epizodama, otkrila je ovu temu u svojoj izjavi sledećim rečima:

„Verujte mi, čak ni sa svojom majkom ne delim ono što znam, jer je uzbuđenje koje sledi iz nedelje u nedelju potpuno drugačije.”.

View this post on Instagram

A post shared by MAG (@magdergi)

NOVO - Dilek Tasi / Kamen želja je nova turska serija koja počinje za 5 dana!

By: TV Exposed