Asli Enver blizu nove serije!

Lepe vesti za fanove turske glumice Asli Enver. Prenosimo kompletnu informaciju.

Asli Enver blizu nove serije!

Foto Credits: RiriNano

Asli Enver je blizu nove uloge. Vest koju su preneli skoro svi turski mediji dobija nove potvrde. Ova sjajna turska glumica je u pregovorima za glavnu ulogu nove TV serije koja se zove Adim Farah / Moje ime je Farah. Reč je o turskoj adaptaciji poznate serije The Cleaning Lady, koju priprema kompanija O3 Medya.

Televizijski kanali Fox TV i Show TV se bore za prava da emituju ovu novu seriju.

Radnja ove serije prati talentovanu doktoricu koja je prinuđena da emigrira u drugu zemlju zbog bolesti sina. Ona počinje da radi kao čistačica da bi uspela da obezbedi potrebno lečenje za svoje dete. Ubrzo pronalazi posao kao čistačica za mafiju, odnosno da uklanja tragove njihovih kriminalnih dela. Ova žena se zaljubljuje u šefa mafije, a i on brzo počinje da oseća isto prema njoj.

Ono što je jedina otežavajuća okonost u vezi glumice i ove nove serije je činjenica da Asli Enver ima potpisan ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Po slovu tog ugovora ona može da radi u novoj sezoni isključivo na kanalu Fox TV, koji je u vlasništvu te kompanije. Ukoliko se serije Adim Farah bude emitovala na tom televizijskom kanalu, očekuje se da Asli tumači glavnu ulogu u projektu.

Ukoliko ne bude tako, produkcija već ima zamenu u vidu Ceren Moray.

NOVO - Objavljena prva video najava serije Kacis / Bekstvo!

By: Milt-TV Exposed