KRAJ za tursku seriju Seref Sozu / Časna reč

Nizak rejting je glavni krivac za kraj još jedne turske serije. U pitanju je Seref Sozu / Časna reč, koja će se završiti utisak je mnogo ranije nego što je planirano i trebalo. Finale ove serije je zakazano za epizodu 4. Produkcija je zbog lošeg rejtinga i prema njihovim proračunima neisplativosti serije odlučila da istu ...

KRAJ za tursku seriju Seref Sozu / Časna reč

Nizak rejting je glavni krivac za kraj još jedne turske serije.

U pitanju je Seref Sozu / Časna reč, koja će se završiti utisak je mnogo ranije nego što je planirano i trebalo. Finale ove serije je zakazano za epizodu 4. Produkcija je zbog lošeg rejtinga i prema njihovim proračunima neisplativosti serije odlučila da istu prekine.

Podsećamo, radnja serije Seref Sozu / Časna reč donosi priču o liku po imenu Yaman Celebi, vlasniku velikog bogatstva koji će se suočiti sa teškim izborom. Yaman mora da održi svoju reč koju je dao jednoj osobi koja mu je spasla život. U međuvremenu, u turskom konzulatu u Bejrutu, prelepa Izraelka sa novorođenom bebom u naručju očajnički traži svog spasioca. Životi dvoje ljudi ujediniće se u lepu ljubavnu priču koja će morati da izdrže veoma teška iskušenja.

NOVO - Demanti oko serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz / Podzemlje

By: TV Exposed