Kerem Bursin biranim rečima o Hande Ercel!

 Popularni turski glumac Kerem Bursin otkrio je medijima neke informacije o vezi sa Hande Ercel. Prenosimo šta je glumac rekao o svojoj devojci i koleginici.

Kerem Bursin biranim rečima o Hande Ercel!

Foto Credits: IMDB

Kao što mnogi znaju par se upoznao na setu serije Sen Cal Kapimi i kako Kerem kaže prvo su postali jako dobri prijatelji. Kasnije se ispostavilo da je par imao nešto više od prijateljstva još u aprilu. Kerem Bursin ne propušta priliku da pohvali Hande Ercel. Uvek govori biranim rečima o svojoj devojci. U novom intervjuu, Kerem je rekao da se njihova veza odvija u zaista dobrom smeru. Kada su u pitanju emocije prema Hande, Bursin je rekao da ljubav čini osobu još lepšom.

Kerem je dodao i da ga ljubav inspiriše, a zatim i par reči o Hande Ercel: "Hande je neverovatna osoba. Jako je volim. Najvažnije, mi smo veoma dobri prijatelji. Ovo je nešto zaista vredno. Ona je osoba veoma dobrog srca.".

Snimanje serije Sen Cal Kapimi je završeno. Ostalo je još da se emituje finalna epizoda naredne srede.

Nakon završetka obaveza, tačnije snimanja reklama, Kerem Bursin se pridružio Hande na odmoru. Ercel će uskoro na dodatno školovanje i edukaciju. Bursin će sa druge strane procenjivati ponude koje bude dobijao. Glumac takođe priprema i novi film u kom će biti producent.

NOVO - Cagatay Ulusoy i njegovih šest miliona!

 By: Milt-TV Exposed