Serija Tetikcinin Oglu / Sin Strelca privlači pažnju čak i posterom (FOTO)

Objavljen je dugo očekivani poster nove serije Fox TV-a Tetikcinin Oglu / Sin Strelca, koja nastavlja da se snima u Bodrumu i privlači pažnju svojim promocijama.

Serija Tetikcinin Oglu / Sin Strelca privlači pažnju čak i posterom (FOTO)

Foto Credits: Haber Global

Poruka sa postera ove nove turske TV serije bila je takva da je nacrtala imidž produkcije u kojoj dominiraju muškarci.

U plakatu koji je za kratko vreme dobio pozitivne komentare na društvenim mrežama se otkrivaju glavniu glumci. Sjajni Timucin Esen, Sevket Coruh i Genco Ozak će tumačiti glavne uloge u seriji Tetikcinin Oglu / Sin Strelca.

Bilo je upečatljivo da nijedna glumica u seriji nije mogla da nađe mesto na posteru. Pored Timucina Esena i  Sevketa Coruha u seriji, uz sjajnog Gencoa Ozaka, u njihovoj pratnji su i vredni glumci poput Sezin Akbasogullari, Serhat Kilic, Bahar Sahin, Esre Kizildogan i Baran Cana Eraslan i drugi.

Tema serije

Tema nove serije Tetikcinin Oglu / Sin Strelca, koja broji dane do susreta sa publikom Fox TV-a, je sledeća:

Četrdesetogodišnji prijatelji Korkmaz (Timucin Esen) i Iskender (Sevket Coruh) ulaze u žestoku bitku zbog sinova. Ništa više neće biti isto. Pokušavajući da osveti sina, Aleksandar će se suočiti sa svojom prošlošću; Korkmaz, koji godinama kasnije pronađe svog sina Metina (Genco Ozak), moraće ponovo da nauči da bude otac.

Tetikcinin Oglu, koji je napisao Gokhan Horzum, a režiraju Yagiz Alp Akaydin i Emre Aybek, uskoro će biti emitovan na Fox-u. Tačan datum premijere će biti poznat već naredne nedelje.

Tu je i pomenuti poster.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Kadir Dogulu zadovoljan serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed