Pitali ste se gde je Gokhan Alkan? Evo odgovora! (FOTO)

Turski glumac Gokhan Alkan imao je veliki uspeh sa ATV-ovom serijom Kalp Yarasi, u kojoj je odigrao svoju poslednju ulogu.

Pitali ste se gde je Gokhan Alkan? Evo odgovora! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je delio glavnu ulogu sa Yagmur Tanrisevsin u seriji, dao je život liku po imenu Ferit Sancakzade u Kalp Yarasi. Serija se oprostila od publike svojom 32. epizodom prošlog februara.

Poznati glumac Gokhan Alkan je dakle odsutan sa ekrana oko godinu dana. Obožavaoci kojima nedostaje glumac sa nestrpljenjem čekaju njegove objave na društvenim mrežama. Nova objava stigla je od Gokhana, koji je u novembru objavio svoju fotografiju na Instagramu.

Glumac je trenutno u Milanu, u Italiji. Alkan, koji je na društvenim mrežama podelio svoje fotografije sa milanskih ulica, oduševio je svoje fanove. Fotografije glumca koji je napisao "Lepi Milano, prelepa Italija" dobile su mnogo lajkova i komentara na njegovom Instagram nalogu, koji ima 3,1 milion pratilaca. Neki fanovi su pitali glumca: "Kada ćeš se vratiti na ekran?", razumno pitanje, na koje za sada ne postoji tačan odgovor.

Obožavaoci glumca, koji je 8. decembra napunio 35 godina, takođe su komentarisali ispod objave da su proslavili rođendan njegov rodjendan. Fotografije Alkana, koji imaju mnogo obožavatelja ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, dobile su mnoge komentare od strane inostranih fanova.

View this post on Instagram

A post shared by Gokhan Alkan (@gokhan_alkan)

NOVO - Kako se Birce Akalay oslobodila viška kilograma?

By: TV Exposed