Kadir Dogulu zadovoljan serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Turski glumac Kadir Dogulu nastavlja svoj put karijere u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na Star TV-u utorkom uveče.

Kadir Dogulu zadovoljan serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: haber365

Kadir Dogulu, koji je u glavnoj ulozi istog projekta sa svojom suprugom Neslihan Atagul, sledio je sasvim drugačiju strategiju kao produkcijski partner serije. Adaptirana iz istoimene moćne priče Peride Celal, TV serija Gecenin Ucunda, nažalost, nije dobila očekivanu pažnju u gledanosti.

Nakon problema sa rejtingom koji se pojavio u prvim epizodama serije, Kadir Dogulu je zatražio podršku javnosti i kasnije objavio da je tu podršku našao. Međutim, gledanost serije je u poslednje vreme toliko niska da bi se normalno očekivalo da će Star TV napraviti rano finale projekta.

Međutim, kao rezultat dogovora, na ekran je došla najnovija 21. epizoda serije, za koju je odlučeno da ostane na ekranu 26 epizoda. Iz promišljanja na društvenim mrežama shvata se da serija privlači više pažnje u inostranstvu. Procenjuje se da projekat može trajati jednu sezonu zbog prodaje u inostranstvu.

Međutim, prema Kadiru Doguluu, on je od početka uvek bio dizajniran kao projekat od 26 delova, odnosno epizoda. Dogulu, koji je priznao da poslednjih nekoliko epizoda serije Gecenin Ucunda /  Na kraju noći, nisu dobila dovoljno pažnje u Turskoj, zadovoljan je interesovanjem u inostranstvu i postignutim rezultatom.

Srećan zbog prodaje u inostranstvu

Shvativši da ako postoji dobra priča, ona može privući veliku pažnju u inostranstvu, Kadir Dogulu je u svojoj izjavi upotrebio sledeće izjave:

„Nismo doneli konačnu odluku u seriji. Planiralo se 26 epizoda, naravno, da je gledanost u Turskoj išla dobro, možda bi se promenila. Radimo delo koje je prikazano i želimo da bude cenjeno. Postoji i trgovina. U tom smislu je projekat bio uspešan. Možda su se televizijski gledaoci u Turskoj možda osećali kao da nisu videli ono što se toliko želi. Našla je mesto u svetu i međunarodnoj areni, veoma smo srećni zbog toga.”.

NOVO - Ugur Gunes privlači sve veću pažnju u inostranstvu

By: TV Exposed