Serija Yargi / Presuda održava dobar rejting

Juče su emitovane tri nove epizode turskih TV serija. Značajnijh promena u gledanosti, odnosno rejtingu nije bilo.

Serija Yargi / Presuda održava dobar rejting

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi / Presuda je nastavila da održava zaista dobar rejting. Istina, u sve tri kategorije zabeležen je blagi pad, ali ništa što treba da brine fanove serije i kreatore ovog projekta. Epizoda 18 koja je juče emitovana imala je total rejting od 8.40, što je za 0.13 niže nego prošla. Brojka u kategoriji AB je iznosila 10.96, što je za 0.32 manje nego u epizodi 17. U ABC kategoriji pad je najizraženiji i iznosio je 0.86, pa je ABC rejting jučerašnje epizode iznosio 9.72. Podsećamo da su pripreme na drugoj sezoni ove TV serije već u toku.

Pad je zabeležila i serija Teskilat / Organizacija. Sinoć je emitovana 18. epizoda druge sezone. Total rejting nove epizode je bio 8.09 što je za 0.54 niže nego prošli put. U kategoriji AB je zabeležen pad od 0.55 pa je rejting iznosio 8.14. U ABC kategoriji rejtinga je brojka bila 8.21 što je za 0.69 niže nego u epizodi 17 sezone dva.

Pored ove dve, sinoć je emitovana i TV serija Elkizi / Strankinja. Tačnije, juče je bila finalna epizoda ovog projekta, epizoda 13. Zabeležen je neznatan pomak u sve tri kategorije, što samo govori da je publika koja je gledala ovu seriju stalno ostala verna projektu do samog kraja. Brojke koje su ostvarene neće imati prevelikog značaja s obzirom da je projekat završen. Poslednja epizoda imala je total rejting od 3.40, AB od 2.27 i ABC od 2.99.

NOVO - Nove glumice u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

 By: Milt-TV Exposed