Nove glumice u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Kompanija Avsar Film nastavlja da kompletira glumački kadar nove TV serije pod nazivom Masum ve Guzel / Nevina i lepa. Seriji su se priključile dve nove glumice.

Nove glumice u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Foto Credits: DiziCentral

Serija Masum ve Guzel / Nevina i lepa je novi projekat kompanije koja je prethodno radila na veoma uspešnoj TV seriji Zalim Istanbul. Režiser na seriji je Aytac Cicek, a scenario piše Burcu Over. Od ranije su poznati i glavni glumci u ovom novom televizijskom projektu, a to su Sude Zulal Guler, Bahar Sahin, Dogan Bayraktar i Erkan Meric.

Radnja ove nove turske TV serije će ispričati priču o sudbinama dve devojke koje su odrasle bez roditelja, odnosno u sirotištu. Detaljan opis radnje će biti poznat u danima koji slede.

Snimanje serije Masum ve Guzel će započeti sredinom februara. Danas je potvrđeno da će se u glumačkoj ekipi na snimanju pojaviti još dve dame. U pitanju su talentovane turske glumice Asli Sumen i Mine Tugay. Kasting i dalje traje, pa ćemo u narednom periodu dobiti imena svih glumaca u ovoj novoj turskoj seriji.

Pregovori sa televizijskim kanalima na kojem će serija biti emitovana su i dalje u toku. Kao glavni kandidat za ovaj projekat izdvaja se TV Kanal D.

NOVO - Dilan Cicek Deniz o promeni boje kose

 By: Milt-TV Exposed