Idris Nebi Taskan ostvario snove ulogom u seriji Al Sancak

Pažnju mnogobrojne publike privukao je Idris Nebi Taskan, koji je igrao lik Civana u TV seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, koja se sastajala sa publikom 2019. i 2020. godine.

Idris Nebi Taskan ostvario snove ulogom u seriji Al Sancak

Foto Credits: Internet Haber

Idris Nebi Taskan bio je jedan od mladih glumaca koji su postali popularni zahvaljujući uspešnom nastupu u seriji. Glumac, koji je na setove stao 2014. godine, privukao je veliku pažnju i likom Jasina u seriji Fazilet Hanim ve Kizlari / Gospođa Fazilet i njene ćerke.

Glumčeva dobra procena mogućnosti koje mu se pružaju u uspešnim projektima, omogućila mu je da napreduje tako što svake godine unapređuje svoju karijeru. Taskan, koji je imao važna iskustva u TV serijama kao što su Olum Zamani, Baht Oyunu i Gizli Sakli, sada igra lik Arasa Gunerija u projektu Al Sancak, jednoj od najboljih TV serija 2023. godine.

Svoj san je ispunio i Taskan, koji se u ulozi vojnika pojavio pred publikom kao poručnik u seriji o junaštvu turskih vojnika. Sanjajući da učestvuje u akcionoj ulozi u svojoj glumačkoj karijeri, ova želja glumca se ostvarila projektom Al Sancak / Crvena zastava. Idris Nebi Taskan je rekao:

Uvek sam želeo da učestvujem u akcionom projektu. Moja želja se ostvarila. Veoma sam srećan što je Aras ušao u moj život. Takođe mi je čast što sam preko Arasa shvatio koliko je teško i zahtevno biti pripadnik specijalnih snaga. Aras Guneri, koji živi od svoje istine, svojim pogledom na svet i karakterom crta lik elitnog vojnika.”.

NOVO - Caglar Ertugrul se ugojio za novu ulogu i pustio brkove!

By: TV Exposed