Pohvale za Hafsanur Sancaktutan i seriju Darmaduman

Prelepa turska glumica Hafsanur Sancaktutan preuzima glavnu ulogu u TV seriji Darmaduman, koja je svoj put započela u četvrtak, 27. oktobra, na Fox TV-u.

Pohvale za Hafsanur Sancaktutan i seriju Darmaduman

Foto Credits: DiziCentral

Istovremeno, glumica, koja je dobila priznanje za svoj nastup u digitalnoj seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, emitovanoj na Disney plus digitalnoj platformi, pojavila se pred objektivom 45. specijalnog izdanja magazina Elele. U časopisu Elele korišćene su sledeće zaista pohvalne rečenice o lepoj glumici koja je upečatljivo pozirala za časopis; „U glavnoj ulozi njenog savršenog putovanja ka vrhu sa svojim blistavim talentima i potpuno prirodnom energijom; Hafsanur Sancaktutan. Sada je vreme za slavlje!" .

Hafsanur Sancaktutan, koja na novim fotografijama zaslepljuje svojom zlatno žutom haljinom sa detaljima na resicama, svakog četvrtka od prošle nedelje sastajaće se sa svojim fanovima u seriji Darmaduman na televiziji Fox. Glumicu prate izvanredni mladi glumci poslednjeg perioda, kao što su Mert Yazicioglu, Aslıhan Malbora i Aytac Sasmaz u glavnim ulogama.

Darmaduman, turska adaptacija, odnosno verzija američke TV serije Beverli Hils, sa svojom prvom epizodom dobila je mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Obožavaoci Hafsanur Sancaktutan pohvalili su talenat i lepotu glumice. Lepa glumica, koja je u seriji dala život liku Derin, privukla je pažnju i svojim atraktivnim i seksi izgledom u novoj seriji.

Kako se vama čine Hafsanur u novoj ulozi i nova serija? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Sipahi - velika prilka za Kaana Yildirima i Ozge Gurel

By: TV Exposed