Serija Sipahi - velika prilka za Kaana Yildirima i Ozge Gurel

Obožavaoci Kaana Yildirima i Ozge Gurel su veoma zadovoljni početkom snimanja njihove nove TV serije pod nazivom Sipahi. Očekuje se da će serija, koja govori o priči o obaveštajnom agentu, privući veliku pažnju svojim akcionim scenama.

Serija Sipahi - velika prilka za Kaana Yildirima i Ozge Gurel

Foto Credits: Haberler

Kaan Yildirim je prvo pročitao scenario i veoma mu se dopao. Posle ga je preporučio svojoj prijateljici Ozge Gurel i ona je prihvatila ulogu. Ovaj proces se desio kao rezultat toga što su ovo dvoje glumaca postali veoma dobri prijatelji i često se druže. Drugim rečima, Kaan Yildirim, glavni glumac nove turske serije Sipahi, na ovaj način je pokazao da želi svoju prijateljicu Ozge Gurel za partnerku u ovom projektu.

Čini se da je velika prednost imati dva uspešna imena koja se poznaju iz prošlosti i imaju dobru komunikaciju u glavnoj ulozi serije. I Kaan i Ozge će naslikati različite portrete na ekranu sa svojim ulogama obaveštajnih agenata i članova policije u TV seriji na temu bezbednosti, temu koju već gledamo u seriji Teskilat koja je veoma uspešna.

Kaan Yildirim, kojeg ćemo gledati u liku Korkuta Alija Turkoglua, istaći će se kao jedan od najtalentovanijih terenskih agenata koje je obučavala Nacionalna obaveštajna organizacija u Turskoj. Ozge Gurel, s druge strane, tumačiće lik koji je poznat po svojoj odlučnosti i koja se kao policajacka u ulozi komesarke bori za pravdu.

S obzirom na popularnost takvih serija, serija Sipahi je velika prilika za dodatni iskorak u karijerama Yildirima i Gurel.

View this post on Instagram

A post shared by Sipahi (@sipahidizisitv)

NOVO - Afra Saracoglu ili Sila Turkoglu – ko je popularnija glumica?!

By: TV Exposed