Afra Saracoglu ili Sila Turkoglu – ko je popularnija glumica?!

Turski mediji se bave jednom zanimljivom temom. Meta njihovog interesovanja i natpisa postale su glumice Afra Saracoglu i Sila Turkoglu.

Afra Saracoglu ili Sila Turkoglu – ko je popularnija glumica?!

Foto Credits: RiriNano

Na prvi pogled ove dve dame imaju neke zajedničke stvare. Obe su mlade i veoma talentovane u svom poslu, a njihova lepota i harizma osvaja. Saracoglu i Turkoglu su možda i najtalentovanije glumice mladje generacije a svojim novim serijama u kojoj tumače glavne uloge crtaju svoj put kao uspehu i popularnosti. Ipak, mnogi smatraju da je Sila Turkoglu bila favorizovana od strane medija u Turskoj u poslednje vreme, pogotovo nakon njenog odlaska iz serije Emanet, a da je situacija kada je reč o popularnosti zapravo drugačija.

U prilog tome govore i njihovi novi projekti. Afra Saracoglu briljira u seriji Yali Capkini, koja je bez dileme najveći hit nove sezone. Serija iz epizode u epizodu ostvaruje sve bolje rezlultate rejtinga koji su već sada zaista fantastični, svaka druga reč bi bila suvišna.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je takođe počela nedavno, u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Sila Turkoglu je najavljivana kao „bomba“ a rezultati gledanosti prve epizode bili su daleko ispod očekivanih. Naravno, mnogo toga zavisi i u priči serije, ali su glavni glumci bez dileme jedan od veoma važnih faktora za svaku seriju.

Trenutno, Afra Saracoglu može sa sigurnošću da se smatra najvećim talentom ili mladom zvezdom turskih TV serija, dok je pred Silom Turkoglu dug put dokazivanja. Sve dok joj se sreća ne osmehne i ne pronađe projekat kakav je Yali Capkini, koji je Afru lansirao u visine.

NOVO - Raste uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed