Ebru Sahin i Cedi Osman uživaju u ljubavi i braku!

Turska glumica Ebru Sahin proživljava lepe trenutke. Mlada glumica iza sebe ima zapaženu ulogu ali i lepa dešavanja u privatnom životu.

Ebru Sahin i Cedi Osman uživaju u ljubavi i braku!

Foto Credits: Haberler

Ebru Sahin je na sjajan način iznela lik žene-ratnice Akkiz u TV seriji Destan / Legenda. Nakon sjajnog starta, serija nije uspela da zadrži pažnju publike. To nikako nije krivica Sahin, koja je svoju ulogu odigrala maestralno. Stekao se utisak da scenario nije bio na dovoljno visokom nivou, pa je serija iako je ranije dobila novu sezonu imala samo jednu epizodu u njoj, odnosno finale.

Tokom leta Ebru Sahin se udala za njenog verenika, košarkaša Cedija Osmana. Cedi je NBA košarkaš koji živi u Americi, pa su se fanovi turske glumice zabrinuli da li će se ona i u narednom periodu pojavljivati u serijama. Glumica je potvrdila da će i dalje raditi u turskim TV serijama, a nedavno je potpisala jednogodišnji ugovor po kom će čak moći da bira novu seriju.

Dok ne donese odluku o novom projektu, Ebru uživa u trenucima koje provodi sa svojim suprugom. Cedi Osman je na svom Instagramu podelio fotografije sa svojom ženom uz emotivan komentar:

“Srećnik sam što te imam.”. Osmanu počinju obaveze u NBA ligi, dok će se Ebru verovatno uskoro vratiti na set, odnosno čim izabere novi projekat na kom će raditi u budućnosti Evo i pomenute objave sa košarkaševog zvaničnog Instagram naloga na kojoj se jasno vidi koliko su srećni zajedno i koliko su zaljubljeni.

View this post on Instagram

A post shared by Cedi Osman (@cediosman)

NOVO - Novi glumac u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed