Serija Tozluyaka iznenađuje brzim tokom radnje

Serija Tozluyaka, koja se emituje na ekranima Fox TV-a i koja ponedeljkom uveče pokazuje veoma uspešan rejting, čini se jednom od najboljih ostvarenja ove letnje sezone.

Serija Tozluyaka iznenađuje brzim tokom radnje

Foto Credits: IMDB

U prve 4 epizode ​turske TV ​serije Tozluyaka, priča je napredovala toliko brzo da je publika bila prilično iznenađena ovakvom situacijom.

Oni koji vide tok priče u svakoj epizodi serije Tozluyaka smatraju da je serija mnogo drugačija i efektnija od ostalih letnjih produkcija. Društveni mediji takođe govore o tome kako ovaj stil pripovedanja u Tozluyaki čini seriju posebnom.

Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Aiaidın, Nur Yazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar i Begum Birgoren privukli su pažnju kao iskusna imena, a mladi glumci su takođe bili veoma cenjeni za svoju prikazanu glumu u do sada emitovanim epizodama.

Imena kao što su Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan, Ulvi Kahiaoglu, Serra Pirrinc, Cagla Simsek su neko o kome se mnogo priča u poslednje vreme i mnogi komentari se dele na društvenim mrežama. Na fotografijama sa seta vidi se da se mladi odlično slažu jedni sa drugima na snimanju ove sve popularnije TV serije. Mladi glumci serije, koji su se jako zabavljali na snimanju, prolaze kroz veoma važan period za svoje karijere.

Peta nova epizoda serije Tozluyaka, u kojoj sve ide dobro, ponovo će biti puna uzbuđenja.

NOVO - Uskoro finale serije Kacis!

By: TV Exposed