Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo! (VIDEO)

Turska TV serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, emituje se na Kanalu D ponedeljkom uveče i svojom pričom pleni pažnju mnogih.

Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

TV serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, svake nedelje dovodi brojnu publiku na ekran, iako dobija ocene ispod očekivanja kada je u pitanju rejting.

To je situacija koja brine sve koji rade na ovom projektu, ali i nervira fanove koji smatraju da serija i te kako ima šta da ponudi i da zaslužuje mnogo bolju gledanost.

Nova, 11. po redu epizoda TV serije u kojoj glume Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Rabia Soyturk i Emre Kivilcim biće emitovana na Kanalu D, 15. maja uveče.

Video najava koja otvara mnoga pitanja

Takođe je podeljena i video najava nove epizode i mnogi se pitaju da li je Asli izgubila svoju bebu? Pitanje je svima bilo na umu.

Ispostavilo se da Asli, koja je hitno prevezena u bolnicu sa iznenadnim bolom, rizikuje da izgubi bebu. S druge strane, Zija traži nešto. Osećajući kajanje zbog onoga što je uradio, Mehmet traži od Asli još jednu šansu. Hoće li Asli dati Mehmetu još jednu šansu?

Podsećamo, TV serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u ponedeljak, 15. maja u 20.00.

Po svemu sudeći očekuje nas zanimljiva epizoda.

NOVO - Sifanur Gul otkrila prave informacije o njenim godinama

By: TV Exposed