Emre Bey o seriji Balkan Ninnisi i svom liku

Serija Balkan ninisi / Balkanska uspavanka, koja će na ekranima reflektovati ljude Balkana koji se drže života bez ugrožavanja sopstvene tradicije i običaja, takođe će privući pažnju ljudskim pričama koje daju različite poruke u svakoj epizodi.

Emre Bey o seriji Balkan Ninnisi i svom liku

Foto Credits: IMDB

Gledaćemo Ertana i Jovanku, koji se slučajno zaljubljuju jedno u drugo u Skoplju. Nemoguća ljubavna priča dvoje mladih ljudi koji veoma vole svoje porodice i vole se kao ludi, privući će veliku pažnju, Ertan i Jovanka će biti voljeni kao novi Romeo i Julija sa ekrana.

Objašnjavajući detalje o karakteru Ertana, Emre Bey je rekao: „Mogu reći da je jedan od naših sličnih aspekata to što je on neko ko želi da radi ono što zna, ali pokušava da ne povredi svoje voljene dok to radi.”.

Mladi glumac do sada nije učestvovao u seriji snimanoj u inostranstvu i Balkan Ninnisi će biti prvi takav projekat u njegovoj karijeri. Objašnjavajući da mu je bilo veoma prijatno i toplo oko srca kada je prvi put pročitao scenario serije, Emre Bey je po tom pitanju izjavio:

„Nikada ranije nisam bio uključen u projekat u inostranstvu. Ovo je moje prvo iskustvo. Kada sam pročitao scenario, osetio sam da je to topla porodična drama. Obradovala me je posvećenost likova jedni drugima i činjenica da svaki lik ima svoju priču.”.

NOVO - Sukru Ozyildiz se priprema za Ask Taktikleri 2

By: TV Exposed