Sukru Ozyildiz se priprema za Ask Taktikleri 2

Turski glumac Sukru Ozyildiz igrao je u filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika sa Demet Ozdemir u leto prošle godine. Projekat, koji je objavljen 12. februara 2022. godine i za kratko vreme postao jedan od najgledanijih sadržaja u mnogim zemljama, sada se priprema za drugi deo.

Sukru Ozyildiz se priprema za Ask Taktikleri 2

Foto Credits: Internet Haber

Najavljujući da će uskoro biti na snimanju filma Ljubavna taktika 2, Sukru Ozyildiz je veoma zadovoljan postignutim velikim uspehom. Navodeći da će letnji period ponovo provesti radno, glumac je pričao o odrazu ovog velikog uspeha filma na sebi.

Sukru Ozyildiz je dao dobre vest za njegove fanove i objasnio i da će uskoro biti na snimanju rekavši: „Ući ćemo na set Ljubavne taktike 2“ i odgovorio na pitanje da li postoji strah od porasta očekivanja.

Glumac je rekao: „To ne plaši. Naprotiv, divno nas pokreće. To me motiviše. Zadovoljan sam ovom situacijom“, istakao je ovaj atraktativni turski glumac.

Sukru, koji je nedavno izašao na scenu sa mjuzikom Alice in Wonderland, izjavio je da snimaju mjuzikl i za jednu digitalnu platformu.

Objašnjavajući da će u letnjem periodu otići na odmor pre posla, glumac je dodao da mu je potreban predah. Nakon toga biće spreman da ponovo radi naporno i ostvari što bolje rezultate, poručio je Ozyildiz.

NOVO - Ko se sve nije pojavio na oproštajnoj večeri serije Yargi?!

By: TV Exposed