Kerem Alisik ponovo pokazuje veliko srce

Kerem Alisik, sin Sadrija Alisika i Colpan Ilhan, koji su među najznačajnijim umetnicima Turske, glumi u pozorištu, filmovima i TV serijama.

Kerem Alisik ponovo pokazuje veliko srce

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Alisik, koji se pamti po veoma različitim likovima i svojim uspešnim nastupima, takođe je poznato ime poznato po svojoj strasti za poezijom i ljubavi prema čovečanstvu u svakoj prilici.

Alisik organizuje humanitarne aktivnosti za građane u 10 provincija pogođenih zemljotresom, nakon dve velike katastrofe zemljotresa koje su potresle Tursku u ponedeljak, 6. februara.

Kerem Alisik nije ponudio samo finansijsku podršku od 500 hiljada TL. Poznati glumac koristi i Kulturni centar Sadri Alisik, gde obavlja svoju pozorišnu delatnost, kao centar za prikupljanje pomoći i njeno dostavljanje onima kojima je potrebna. Kerem, koji nastoji da zaleči rane građana pogođenih zemljotresom i da zadovolji njihove potrebe, pokazuje stav koji otkriva njegovu ljubav prema ljudima, kao i u mnogim događajima do sada.

Zahvalnost svima koji pomažu

Pomoć, koja je počela da se prikuplja u Kulturnom centru Sadri Alisik odmah nakon zemljotresa, u region se šalje kamionima. Kerem Alisik je na tu temu rekao:

„Želeli bismo da se zahvalimo svima, našim učiteljima, studentima i velikoj porodici SAKM koji su solidarni sa nama u ovim teškim danima kada delimo istu dušu i srce kao nacija.”.

Kerem, koji je preuzeo glavnu ulogu sa Kaan Yildirimom i Ozge Gurel u TV seriji Sipahi, / Spahije koja je prošlog meseca ušla u finale na TV ekranu Show TV-a, prethodno je osvojio srca miliona gledalaca likom Ali Rahmeta Fekelija u TV serija Bir Zamanlar Cukurova. Poznati glumac ponovo je došao u prvi plan sa humanitarnim aktivnostima i postao jedno od imena koje je dobilo aplauze za ljubav prema ljudima i doprinos društvenom jedinstvu.

NOVO - Turske serije mogu imati značajnu ulogu u narednom periodu - Sve zavisi od scenarista!

By: TV Exposed