Buce Buse Kahraman je pobedila kritike u seriji Yali Capkini?!

Prošle sezone, lik Pelin u TV seriji Yali Capkini | Vodomar, dobio je tako intenzivne kritike da je mladu glumicu Buce Buse Kahraman ova situacija prilično uznemirila.

Buce Buse Kahraman je pobedila kritike u seriji Yali Capkini?!

Foto Credits: Haberler

Mnogi korisnici društvenih mreža, koji su lik Pelin nazvali „ljubavnicom“, tvrdili su da mladu glumicu treba izbaciti iz priče serije, a ovo pitanje je bilo jedna od najzapaženijih rasprava na društvenim mrežama prošle sezone.

Buce Buse Kahraman je takođe pokušala da objasni da ona igra ulogu koja joj je dodeljena i da nema nikakve druge veze sa likom Pelin.

Na kraju ovog procesa, lik Pelin je uklonjen iz priče u drugoj sezoni serije Yali Capkini.

Iako se ova želja ljubitelja serije ostvarila, izostanak lika Pelin, važnog konfliktnog elementa u priči, doneo je veliki nedostatak.

Eksplozivan povratak

Kasnije je Buce Buse Kahraman ponovo uključena u priču kako bi rekonstruisala priču serije. Tako je mlada glumica, koja se eksplozivno vratila u tim serije, još jednom pokazala uspeh svima.

Oni koji su žestoko kritikovali glumicu na društvenim mrežama nisu podigli mnogo glasa o povratku lika Pelin u priču. Zato što su problemi u priči serije doveli do pada gledanosti i trebalo je nešto učiniti da se serija oporavi.

Dok je Buce Buse Kahraman bilo ime o kojem se najviše raspravljalo na društvenim mrežama prošle sezone, na kraju ovog procesa, snažno se vratila u seriju Yali Capkini | Vodomar i otvorila potpuno novu stranicu u svojoj karijeri.

NOVO - Aytac Sasmaz uskoro na TV ekranima u glavnoj ulozi serije Altin Kafes | Zlatni kavez

By: TV Exposed