Aytac Sasmaz uskoro na TV ekranima u glavnoj ulozi serije Altin Kafes | Zlatni kavez

Aytac Sasmaz, koji je privukao pažnju likom Fejzulaha kojeg je igrao u vojnoj seriji pod nazivom Soz | Zakletva, učestvovao je u različitim ulogama nakon popularnosti koju je postigao u ovom projektu.

Aytac Sasmaz uskoro na TV ekranima u glavnoj ulozi serije Altin Kafes | Zlatni kavez

Foto Credits: Haberler

Aytac Sasmaz, koji je svoj talenat pokazao likom Emrea u TV seriji Hekimoglu, nakon toga je veliku popularnost stekao romantičnom humorističnom serijom Baht Oyunu, u kojoj je glumio pored Cemre Baysel.

Iako je prošle sezone igrao glavnu ulogu u TV seriji Darmaduman, glumac je imao nesreću da je projekat kratko trajao i da sada doživljava uzbuđenje potpuno nove serije.

Aytac Sasmaz, koji glumi u TV seriji Altin Kafes | Zlatni kavez, koja će se emitovati na ATV-u sa Sifanur Gul, tumačiće lik po imenu Onur Beyoglu.

Ljubavna priča Onura i Zeynep

Veliku pažnju privukao je trejler serije pod nazivom Altin Kafes, za koju se očekuje da privuče pažnju svojom pričom punom ljubavi i intriga.

Glumčevi obožavaoci na društvenim mrežama počeli su da pričaju o projektu Zlatni kavez koji će otvoriti vrata sveta punog tajni.

Harmonija i energija Aytaca Sasmaza zajedno sa Sifanur Gul u TV seriji Altin Kafes se iščekuju sa velikom radoznalošću.

Serija Altin Kafes, koji govori o ljubavnoj priči Onura, nasledniku porodice Beyoglu, jednom od najbogatijih ljudi u zemlji, i idealistkinji Zeynep, koja predaje u porodičnoj školi, suočiće se sa teškim ispitima.

NOVO - Melisa Dongel o Halilu Ibrahimu Ceyhanu

By: TV Exposed