Burcu Ozberk o novim projektima

Turska glumica Burcu Ozberk viđena je pre nekoliko dana u Kurucesmeu. Glumica je tom prilikom dala i kratak intervju pripadnicima medija.

Burcu Ozberk o novim projektima

Foto Credits: Internet Haber

Burcu Ozberk je u kratkom razgovoru sa novinarima pričala o odmoru i poslu. Kako je glumica istakla, ove godine se dobro odmorila i uživala je u pauzi. Odmor joj je brzo proleteo, ali joj je posao nedostajao pa joj to nije toliko teško polako. Trenutno radi na novom projektu.

U pitanju je film koji se snima za Amazon Prime digitalnu platformu. Naziv projekta je Videćeš u svojim snovima. Njen partner na ovom projektu je glumac i pevač Murat Boz. Burcu je bila i puna reči hvale za Murata i istakla je da sjajan u svom poslu. Prema njenim rečima, Boz je veoma prijatna osoba i jako je prijatno i zabavno raditi sa njim.

Kada su je novinari upitali vezano za ljubavne scene između nje i Murata o čemu se razgovaralo na društvenim mrežama, glumica je rekla da to nije vredno pomene i priča. Po mišljenju Burcu Ozberk mnogo bolje bi bilo da se razgovara o tome da devet od deset likova u serijama koristi oružje. Prema njenom mišljenju ima previše krimi priča na TV ekranima. Zbog toga ona preferira da ne govori mnogo o njenom potencijalnom poslu na televiziji, birajući odgovarajući scenario.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Can Yaman – Da nisam zgodan, bio bih još uspešniji!

By: TV Exposed