Yargi - Da li je Ceylin postala ubica?!

Serija Yargi / Presuda, koja se nedeljom uveče emituje na ekranima Kanala D, sinoć je stigla sa svojom 29. epizodom. Kao što se i očekivalo, nova epizoda ove turske serije imala je mnogo uzbudljivih scena.

Yargi - Da li je Ceylin postala ubica?!

Foto Credits: IMDB

Vremenski skok na kraju epizode, koji prikazuje 6 meseci od danas, završio se scenom koja je iznenadila publiku i naterala ih da kažu „kakva je ovo epizoda?“!

Scenarista Sema Ergenekon ponovo je naterala da serija Yargi i novom epizodom zaključa publiku uz TV ekrane. Scene u kojima Ceylin saznaje pravi uzrok smrti svog oca i suočava se sa Cinarom i Metinom ostavile su duboke utiske na publiku kao veoma emotivne. Dok je Pinar Deniz, koja glumi Ceylin u seriji Yargi / Presuda, svojim nastupom u ovim bolnim scenama ostavila traga u novoj epizodi, gledali smo Ilgaza, kog na sjajan način Kaan Urgancıoglu, i njegov izuzetan trud da bude sa ženom koju voli.

S jedne strane, imao je brata i oca, s druge strane, pokušavao je da balansira sa Ceylin, ženom koju voli. Iako je njen otac, Zafer, pratio Cinara i želeo da osveti njegovu ćerku, to je događaje dovelo do ove tačke, ipak nije bilo moguće očekivati da će Ceylin razumeti. Nova epizoda serije Yargi počela je slučajem iz prošlosti i vratila se u sadašnjost. Na kraju ovih događaja, Ceylin je tražila od Ilgaza da donese odluku i došlo je do još jednog vremenskog skoka u seriji.

Kada smo otišli ​​6 meseci kasnije, videli smo Ceylin kako ulazi u njenu kancelariju krvavih ruku. Posle nekog vremena komesar Eren je stao na vrata. U međuvremenu, Ceylin, koja je pokušavala da se sredi i opere ruke i lice, izvadila je nož iz svoje torbe. Serija je ponovo otvorila mnoga pitanja i stiče se utisak jako zainteresovala gledaoce.

Čini se da je 30. epizoda serija Yargi / Presuda, poprište veoma zanimljivih trenutaka. Mnoge teorije su proizvedene i nastavljaju da se proizvode na društvenim medijima o tome šta se zapravo dogodilo…

NOVO - Demet Ozdemir demantovala nove vesti o venčanju

By: Milt-TV Exposed