Demet Ozdemir demantovala nove vesti o venčanju

Turska glumica Demet Ozdemir uzbuđena je zbog svoje nove serije i počela je pripreme za venčanje koje će imati sa svojim verenikom Oguzhanom Kocom na leto. Glumica, koja je otišla na set za novu Disney Plus seriju pod nazivom Dunyayla Benim Aramda (Između sveta i mene), započela je pripreme za venčanje.

Demet Ozdemir demantovala nove vesti o venčanju

Foto Credits: Internet Haber

Glumica je u novom intervjuu demantovala natpise medija. Vest o tome da će venčanje trajati 4 dana i 4 noći nije tačna. Ispravljajući informacije o ovom pitanju, Demet Ozdemir je rekla: „Da ispravim sve, kažu 4 dana. Rekla sam ne, ne bi bilo 4 dana, da je bilo, bilo bi samo 2 dana, a mi bismo se zabavljali sa prijateljima 1 dan. Dakle, 2 dana nije sigurno."

Demet je izjavila da njihovo venčanje može trajati dva dana, da je to moguće, ali još nisu odlučili. "Čak i ako ne možemo sada nešto da kažemo i uradimo, ne želimo da se osramotimo", rekla je glumica.

Demet Ozdemir, koja više voli da bude oprezna, objasnila je da odluke o venčanju mogu da donesu nakon određenog vremena kada se smanji ceo taj naboj. Glumica je navela i da se, ako nešto kaže u ovoj fazi, plaši da će dobiti reakciju ako se to ne dogodi u budućnosti.

Navodeći da će novinari sve pomno pratiti, Ozdemir je dodala da će oni biti maksimalno otvoreni po pitanju venčanja.

NOVO - Priprema se nova turska serija Gizli Kalsin

By: Milt-TV Exposed