Priprema se nova turska serija Gizli Kalsin

Kako se približavamo letnjoj sezoni turskih televizijskih serija, tako nam stiže sve više informacija o novim projektima. Dileme više nema i ovog leta nas očekuje zaista bogat program.

Priprema se nova turska serija Gizli Kalsin

Foto Credits: Haberler

Pripreme za nove turske serije koje će biti emitovane u letnjoj sezoni su uveliko u toku. Jedna od njih je i serija pod nazivom Gizli Kalsin ili u prevodu Držati skrivenim ili Držati tajnim, kako vam se više dopada. Poznato je da će glavne uloge u ovoj novoj TV seriji tumačiti Halit Ozgur Sari koji će glumiti Pamira i Sinem Unsal koja će oživeti lik Nazli. Za produkciju ovog projekta je zadužena kompanija No 9 Yapim. Serija će biti emitovana na turskom kanalu Fox TV.

Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti negde u toku maja meseca. Detaljne informacije o tačnom datumu početka snimanja serije još uvek čekamo. Plan je da serija sa emitovanjem počne u junu. Uz to, poznato je i da će Sebnem Sonmez glumiti u ovom novom projektu. Ona će u seriji Gizli Kalsin glumiti Aynur, majku lika Sinem Unsal. Sinasi Yurtsever će glumiti njenog ujaka.

Radnja ove nove turske televizijske serije koju ćemo gledati od ovog leta će biti vezana za avanture dvoje policajca koji su na tajnom zadatku.

NOVO - Fanovi serije Mahkum nezadovoljni odlukom scenarista!

By: Milt-TV Exposed