Poznato kada se završava serija O Kiz / Ta devojka

Turska serija O Kiz / Ta devojka polako završava svoj ekranski život. Potvrđena je vest o finalu ovog projekta.

Poznato kada se završava serija O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: DiziCentral

Serija O Kiz / Ta devojka nikada nije imala neki upečatljiv rejting. Ipak i pored toga serija je uspela da se izbori za ekranski život i opstane u etru. Projekat se polako bliži svom kraju, a potvrđena je i vest o finalu ove turske TV serije.

Finale serije O Kiz će biti u epizodi 25. Ta epizoda biće emitovana na Dan žena, 8. marta. Dakle, veoma pristojan broj epizoda za projekat koji je imao kvalitetnu priču i u kojoj se po glumi zaista izdvojio Erkan Petekayya.

Serija počinje sa Zeynep koja je sama, obična, mlada devojka, stanuje u kući svoje tetke sa svojim mentalno zaostalim ocem i starim dekom. Njen najveći san je da zaradi dovoljno novca da se reši problem oko kuće u kojoj se osećaju kao u utočištu pod pritiskom njenog zeta. Zeynepin život se radikalno menja pre nego što uspe da ostvari svoj san. Sve počinje da se menja onda kada ona ode da počisti kuću od poznatog internet fenomena kojeg prati da bi pomogla tetki. Postupci ovog čoveka koji se zove Ozan Mert, na nepovratan način menjaju tok i Zeynep i njegovog života. Vlasnica agencije Sitare Somer, koja je Ozana izvela od nule do vrha, preuzima situaciju. Sitare mora da pretvori krizu u priliku, bez obzira koliko je to košta. Zeynepin udeo će biti da dostigne čak i svoje snove dok joj se život raspada.

Erkan Petekayya je tumačio lik njenog mentalnog zaostalog oca koji je mentalno na nivou petogodišnjaka. Uradio je to toliko dobro da su mnogi oduševljeni Erkanom i likom. Lik Zeynep u seriji tumači Dilin Doger. Sezin Akbasogullari je sjajna u seriji sa svojim likom Sitare. Ozana tumači Cengiz Orhonlu. Uloge u seriji su imali i imaju i Ayten Uncuoglu, Macit Koper, Rojda Demirer, Orhan Kilic i drugi.

View this post on Instagram

A post shared by "O Kız" (@okizdizi)

NOVO - Šok u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam – da li će glavni lik preživeti?!

By: TV Exposed