Neverovatan uspeh serije Sen Cal Kapimi

Jedno od najboljih dela Fox TV u poslednjem periodu nesumnjivo je romantična komična serija Kucaj na moja vrata / Sen Cal Kapimi. Susret Hande Ercel i Kerema Bursina protekao je veoma dobro. Ocene serije takođe napreduju u sedmocifrenim brojkama i to odražava veoma uspešnu stopu gledanosti za letnju sezonu. Neslihan Yeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, ...

Neverovatan uspeh serije Sen Cal Kapimi

Jedno od najboljih dela Fox TV u poslednjem periodu nesumnjivo je romantična komična serija Kucaj na moja vrata / Sen Cal Kapimi. Susret Hande Ercel i Kerema Bursina protekao je veoma dobro. Ocene serije takođe napreduju u sedmocifrenim brojkama i to odražava veoma uspešnu stopu gledanosti za letnju sezonu.

Neslihan Yeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Sasmaz, Anil Ilter, Melisa A Dongel, Cagrı Cıtanak, Elcin Afacan, Sitare Akbas, Devica Gumulcinelioglu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt,, Dorukhan Kenger i Ilkyaz Arslan su takođe u glumačkoj postavi ove serije.

Jedan od najvažnijih uspeha serije ogleda se velikim prisustvom na društvenim mrežama. Na svim društvenim platformama postoji publika koja podržava seriju i objedinjuje svoje pratioce. Uspon serije na društvenim mrežama mnogo je jači zahvaljujući ovoj publici.

Gledanost  Youtube  kanala na kome se emituju trejleri serije, razne scene i spotovi takođe je veoma velika.

Osnovan 28. maja 2020. godine, YouTube kanal Sen Cal Kapimi dostigao je milion pretplatnika za samo 3 meseca i postigao veliki uspeh. Video snimci koji su emitovani na ovom kanalu dobili su ukupno više od 230 miliona pregleda.

By: TV Exposed