Mert Yazicioglu vaga ponude

Mert Yazicioglu, jedan od uspešnih glumaca mlade generacije, veoma je cenjen zbog svog nastupa u projektima u kojima učestvuje. Takođe dugo održava srećnu vezu sa Afrom Saracoglu, uspešnom glumicom poput njega.

Mert Yazicioglu vaga ponude

Foto Credits: DiziCentral

Dvojac je pričao o novim projektima u intervjuu koji su nedavno dali. Znalo se da će Afra Saracoglu igrati u TV seriji Yali Capkini pripremljenoj za Star TV. Dok je glumica rekla da će snimanje njenog projekta početi u avgustu i da je uzbuđena, oči su se okrenule ka tome da li Mert Yazicioglu ima projekat.

Mert, čije se ime već neko vreme spominje uz tursku adaptaciju svetski poznate omladinske serije Beverli Hils, obožavaoci žele da vide na ekranu sa njegovom televizijskom serijom. Mladi glumac, koji je poslednji put igrao u TV seriji Bir Annenin Gunahi 2020. godine, nije imao sreće sa serijom koja je potrajala samo pet epizoda.

Zatim je prihvatio dva digitalna projekta, serije Ask 101 / Ljubav 101 i Olum Zamani / Vreme smrti. Pošto nije bio na TV ekranu dve godine, njegovi fanovi su nestrpljivo očekivali njegov novi projekat.

Iz izjava Merta Yazicioglua se moglo zaključiti da on trenutno ocenjuje ponude i pozitivno gleda na jedan projekat. Međutim, glumac je izbegao da iznosi detalje i rekao: „Nadam se da ću i ja raditi, ali detalji još nisu jasni, javiću vam kada bude jasno.”. i dodao:

„Nemam informacije. Govorimo o projektu, ali ne znam na kojoj će to platformi biti.“.

NOVO - Aslihan Malbora snima novu sezonu serije Etkileyici, ali i novi projekat?!

By: TV Exposed