Aslihan Malbora snima novu sezonu serije Etkileyici, ali i novi projekat?!

Kada je serija Etkileyici / Impresivno koja je snimljena za digitalnu platformu Gain dobila veliko priznanje, odlučeno je da se snimi i druga sezona. Prvu sezonu serije, sa Aslihanom Malborom u glavnoj ulozi, producirali su Murat Cemcir i Manolia Sen, a režirala Hande Turkel.

Aslihan Malbora snima novu sezonu serije Etkileyici, ali i novi projekat?!

Foto Credits: Dizilah

U seriji Etkileyici uloge tumače Bertan Asllani, Mehmetcan Mincinozlu, Nazli Tosunoglu, Alptekin Serdengecti, Ali Barkın, Ilker Kizmaz, Melis Ozcimen, Serap Matyas i Levent Can u pratnji Aslihan Malbore koja je na ekrane došla i sa serijom Uc Kurus koja je nedavno završena.

Serija pleni pažnju svojom pričom koja prolazi kroz koncept influensera, koji je nedavno na dnevnom redu i ušao u živote putem društvenih mreža. Priča u seriji Etkileyici / Impresivno inspirisana je pričom koja se dogodila svetski poznatom fudbaleru Kristijanu Ronaldu kada je bio mlad. Aslihan Malbora će prema najavama još više impresionirati, a počelo je i snimanje druge sezone ove digitalne serije.

Aslihan daje život uticajnoj devojci u seriji. Serija Etkileyici, u kojoj su ispričani događaji između mlade devojke i fudbalera, posebno će Malbora gledati iz drugačije perspektive nakon serije Uc Kurus. Dok će glumica ovom serijom napraviti iskorak u karijeri, ponovo će privući pažnju svojom impresivnom serijom.

U međuvremenu, na dnevnom redu je bilo i da će Aslihan Malbora igrati u turskoj verziji serije Beverli Hils, koja je obeležila 90-e godine u SAD. Još nije jasno da li će glumica, čije se ime pominje u ovoj seriji, igrati u ovoj omladinskoj TV seriji koju će snimiti Ay Yapim.

NOVO - Afra Saracoglu se vraća na TV ekrane

By: TV Exposed