Nove pohvale za seriju Ego!

Nova serija Ego, koja se sastaje sa publikom nedeljom uveče na televiziji Fox, nastavlja da impresionira široku publiku.

Nove pohvale za seriju Ego!

Foto Credits: Dizilah

Serija, čijih je emitovano prvih 5 epizoda, uspela je da za kratko vreme postane alternativna produkcija za nedelju uveče. Naročito uz snažnu harmoniju dua Alperen Duymaz i Melise Asli Pamuk, njihov dobar izgled na ekranu i zadovoljstvo publike pričom, na društvenim mrežama su počeli da se daju veoma pozitivni komentari za seriju Ego.

Dvojac se posvađao na snimanju u prvim danima serije, a to se odrazilo na društvenim mrežama. Sa deljenjem Alperena Duymaza, rasprava na setu je porasla i smatralo se da postoji veliki problem između njih dvoje. Međutim, ova tema je za kratko vreme zatvorena i na ekranu je stvorena sinergija sa njihovim harmoničnim stanjima koja je započela u seriji Carpisma / Sukob.

Sinergija i harmonija

Ova sinergija koju su stvorila dva mlada i uspešna glumca preneta je na publiku. U ocenama koje su date u okruženju društvenih medija posle pete epizode, posebno se ističe da priča o seriji odlično napreduje.

Mnogi gledaoci dele komentare u kojima se navodi da je odnos Erhana i Sibel veoma dobro razvijen i da željno iščekuju nove epizode. Pored snažne harmonije dvoje glavnih glumaca, kao hvaljene odlike serije Ego navode se i dobro napisan scenario, snaga dijaloga, visok kvalitet snimanja.

Dok se brzim odvijanjem događaja stvara tečna radnja, ozbiljan pomak u gledanosti serije, koja ima veoma visok tempo, čini se kao najpoželjnija stvar publike.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Serenay Sarikaya dobija pohvale zbog serije Aile

By: TV Exposed