Serenay Sarikaya dobija pohvale zbog serije Aile

Turska glumica Serenay Sarikaya vratila se na TV ekrane nakon osam godina i polako ponovo osvaja srca gledalaca. Naravno, ima i onih kojima se njena gluma ne dopada.

Serenay Sarikaya dobija pohvale zbog serije Aile

Foto Credits: IMDB

Serenay Sarikaya se nakon osam godina vratila u TV serije i privlači sve više pažnje ulogom u sve popularnijoj TV seriji Aile / Porodice. Posebno gledateljke cene njen nastup u liku Devin, koja demonstrira inteligenciju, hrabrost i nezavinost i nalazi snage da prevazidje sve poteškoće za razliku od njene sestre Yagmur.

Fanovi serije su sve više ubeđeni da je Serenay Sarikaya bila pravi izbor za lik Devin i da pokazuje svoj glumački talenat i veliku profesionalnost. Hrabrost i samouverenost heroine Devin u seriji Aile ima pozitivne uticaje na mnoge gledaoce, što se može videti po komentarima na društvenim mrežama.

Iako mnogi smatraju da je serija Aile / Porodica klasična krimi saga, razni aspekta lika koji tumači Serenay duboko utiču na publiku. To su najviše hrabrost i samopouzdanje koje pokazuje Serenay Sarikaya kroz svoj lik Devin.

Razbija stereotipe

Jedan od njenih fanova je napisao: „Serenay nastavlja da razbija stereotipe o sebi ovom ulogom i ponovo se diže iz pepela. Jako nam je nedostajala snažna žena.“.

Serija Aile može imati veliki značaj za Sarikayu jer je kroz nju dobila priliku da ponovo širokim masama pokaže da svoj talenat, lepotu i povrati staru popularnost.

Kako se vama čini gluma ove turske glumice u novoj TV seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kraj za seriju Dokuz Oguz / Devet Oguza

By: TV Exposed