Da li je serija Donence zaslužila više epizoda?!

Serija Donence, koja je započela kao jedan od ambicioznih projekata letnje sezone na Kanalu D, impresionirala je široku publiku svojim različitim pričama i scenama ispunjenim dramama.

Da li je serija Donence zaslužila više epizoda?!

Foto Credits: RiriNano

Međutim, vremenom je gledanost serije opala i projekat je završen 14. epizodom.

Kada pogledamo gledanost TV serije Donence, koju Kanal D nije smatrao prikladnim da nastavi, vidimo da razlika između nje i nekih TV serija koje su novu sezonu započele sa velikim očekivanjima nije toliko velika.

Serija Donence, čija je poslednja epizoda zauzela 13. mesto u total kategoriji i imala ocene oko 2, mogla je tokom emitovanja da se približi sličnim stopama u kategorijama AB i ABC1.

Međutim, Kanal D je odlučio da serija bude završena, a Donence je ostao projekat od 14 epizoda. Mnogi smatraju da je serija zaslužila više epizoda.

Adim Farah kao primer

Kada pogledamo TV seriju Adim Farah / Zovem se Farah, u koju Fox TV polaže velike nade za drugu sezonu, nastaje zanimljiva situacija u pogledu gledanosti.

Serija Adim Farah, koja je kritikovana da priča o drugoj sezoni nije mnogo bolja od prve sezone, odnosno da je čak i lošija, doživela je veliki šok ocenama koje je dobila svojom 16. epizodom prošle nedelje.

Iako je serija, koja nije dobro počela drugu sezonu, ostvarila za korak bolje rezultate od projekta Donence, ova situacija nije bila nimalo zadovoljavajuća.

Došlo je do skoka gledanosti u 17. epizodi Adim Farah, koja je emitovana prošle srede. Zapravo, tačnije bi bilo reći da postoji skok rejtinga u odnosu na prošlu nedelju. Jer stope još uvek nisu dovoljne ni zadovoljavajuće…

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Dogukan Gungor ne odobrava ono što njegov lik radi u seriji Kizilcik Serbeti!

By: TV Exposed