Dogukan Gungor ne odobrava ono što njegov lik radi u seriji Kizilcik Serbeti!

Mnogi gledaoci su čuli ime Dogukana Gungora još u TV seriji Zumruduanka.

Dogukan Gungor ne odobrava ono što njegov lik radi u seriji Kizilcik Serbeti!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je dao veoma uspešan nastup, postao je još istaknutiji nakon ovog projekta.

Lik Fatiha u seriji Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ne prolazi nezapaženo kao uloga u kojoj je mladi glumac doživeo skok u karijeri.

Dogukan Gungor, koji je prošle sezone pokazao veoma uspešan nastup u ovoj TV seriji sa Silom Turkogluom, postao je jedno od mladih imena u usponu u svetu turskih TV serija.

Glumac, koji je dobioo veoma jaku bazu fanova na društvenim mrežama, ponovo je u prvom planu sa drugom sezonom serije.

Najvažniji razlog po kojem se glumac izdvaja je to što publika sa gnevom prati postupke Fatihovog lika.

Uživa u projektu

Fatih, koji je napredovao korak po korak ka tome da postane loš lik, pomogao je da se ime Dogukana Gungora još više proširi i o njemu se više pričalo zbog njegove glume.

Dogukan Gungor je zadovoljan velikim interesovanjem publike. Glumac je posebno izjavio da ne odobrava ono što je lik Fatih uradio. Glumac je rekao:

„Našlo se nešto kreativno kada je lik otišao na zanimljiva mesta. Kao glumac, volim da materijal bude šaren. Ali ne slažem se sa onim što je Fatih uradio.”.

Rekavši da je dobio dobre reakcije publike i da je srećan, Dogukan Gongor je dodao: „U životu uvek obraćam pažnju na to, da li uživam u tome što radim? Da, uživam u tome. Lepo je za publiku da nas ugosti u svojim domovima“, rekao je on.

NOVO - Burak Ozcivit i serija Kurulus Osman ponovo dominiraju sredom!

By: TV Exposed