Koraci promene u seriji Hekimoglu

Serija Hekimoglu, koja je prošle sezone emitovana na ekranima Kanala D i privukla veliku pažnju, pred publiku će se pojaviti sa novom epizodom u utorak, 1. septembra. Mnogo je pitanja vezano za drugu sezonu serije … Povratak serije Hekimoglu ističe da će nova etapa početi da rešava mnogo komplikovanih problema. Publiku najviše zanima ono što ...

Koraci promene u seriji Hekimoglu

Serija Hekimoglu, koja je prošle sezone emitovana na ekranima Kanala D i privukla veliku pažnju, pred publiku će se pojaviti sa novom epizodom u utorak, 1. septembra.

Mnogo je pitanja vezano za drugu sezonu serije ... Povratak serije Hekimoglu ističe da će nova etapa početi da rešava mnogo komplikovanih problema. Publiku najviše zanima ono što će se desiti između Atesa i Zeynep. Ako Zeynep može biti dobra za Ateseve rane, to će imati vrlo važne efekte na tok serije.

Još jedan detalj je ulazak Belcima Bilgina u tim. S nestrpljenjem se očekuje i njegov nastup koji ćemo prvi put videti u 15. novoj epizodi serije Hekimoglu.

Fanovi serije radoznalo iščekuju novu sezonu. Serija Hekimoglu, koja je prošle sezone okupila sopstvenu grupu publike drugačijim konceptom, biće mnogo jača u novoj sezoni. Trejler nove sezone je objavljen! Šta je veliko iznenađenje koje čeka Atesa u bolnici? Šta će se dogoditi između Atesa i Zeynep? Šta će Ipek želeti da sazna ispitivanjem Orhana o situaciji između ovo dvoje?


By: TV Exposed