Serija Tuzak - gluma i glumci sjajni, rejting očajan!

Kada se pogleda gledanost serije Tuzak / Klopka, nastaje žalosna situacija. Priča u seriji, koja se četvrtkom uveče emituje na TV8, i glavni glumci Akin Akinozu i Bensu Soral impresivni su svojim uspešnim nastupima.

Serija Tuzak - gluma i glumci sjajni, rejting očajan!

Foto Credits: DiziCentral

Činjenica da se njih dvoje odlično uklapaju nastavlja da očarava obožavaoce serije. Obožavaoci serije Tuzak / Klopka, kojima je priča u seriji prelepa i glavni par opisuju kao impresivan, takođe su iznenađeni kada vide nisku gledanost ovog projekta.

Gledanost serije Tuzak je toliko opala da bi publika bila devastirana da vlasnik TV8 Acun Ilicali nije najavio nastavak projekta prošlog meseca. Međutim, oni koji vide ljubav likova Umuta i Ceren i nastup dvoje glavnih glumaca ne mogu a da ne pomisle da je serija potrošena. Uprkos brojnim kritikama, svi kažu da je partnerstvo Akina Akinozua i Bensu Soral u TV seriji Tuzak bilo veoma uspešno. Treba napomenuti da je pomeranje vremena emitovanja serije Klopka unapred takođe jedan od razloga za ovako nisku gledanost, a tv8 se igra sa vremenom emitovanja, uglavnom zato što nemaju nade za projekat.

Iako su gledaoci rekli da su emitovane veoma dobre epizode, a glumci veoma dobri, nažalost, serija Tuzak je imala mnogo pehova od dana kada je počela. Saznanje da će se serija nastaviti do kraja sezone nakon ovih nedaća je utešni faktor za mnoge gledaoce.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Mert Ramazan Demir ima novu devojku?!

By: TV Exposed