Mert Ramazan Demir ima novu devojku?!

Turski glumac Mert Ramazan Demir je u poslednje vreme često u centru pažnje medija. Razumljivo, kada se u obzir uzme uspeh TV serije Yali Capkini u kojoj mladi glumac tumači jednu od glavnih uloga.

Mert Ramazan Demir ima novu devojku?!

Foto Credits: Haberler

Mert Ramazan Demir je mlad glumac koji je već postao zapažen. Njegov veliki glumački talenat i harmonija na setu sa Afrom Saracoglu su i te kako primetni u seriji Yali Capkini koja je postala apsolutni hit. Nedavno se pojavio i u Netflixovoj seriji Sahmaran | Šahmaran, koja je omogućila gledaocima širom sveta da se uvere u Mertove glumačke kvalitete. Njegova saradnja sa Afrom koja je započela u seriji Ogretmen | Učitelj, u kojoj su zajedno glumili, a svoj vrhunac dostigla u TV seriji Yali Capkini je zaista sjajna i veoma kvalitetna.

Čak se pominjalo i da je razlog raskida Saracoglu i njenog dečka Merta Yazicioglua ljubomora za koju je krivac Mert Ramazan Demir. To sada nije tema, već njegova navodno nova ljubavna veza u privatnom životu. Prema pisanju turskih medija, Mert je u vezi sa Ayse Fatmom Aslanpay. U pitanju je devojka koja je ranije bila u vezi sa Batuhanom Karacakayom. U natpisima u štampi se pominje podatak da su Mert Ramazan Demir i Ayse Fatma Aslanpay u vezi oko tri nedelje.

Da li je par zaista u vezi, nije poznato. Za sada nema nekih zajedničkih ili paparaco fotografija koje bi potvrdile ove navode. Takodje, niko od njih dvoje se (za sada) nije oglašavao i demantavao ove glasine.

NOVO - Poznato kada se završava serija O Kiz / Ta devojka

By: TV Exposed