Da li je Feyza Civelek zbog majke previše zastupljena u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice?!

Serija Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice emituje se petkom uveče i još uvek ima veoma visok rejting.

Da li je Feyza Civelek zbog majke previše zastupljena u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice?!

Foto Credits: Haberler

Najvažniji razlog za uspeh serije je to što je priča veoma impresivna, a glumci uspešno oslikavaju svoje uloge.

Melis Civelek piše scenario za seriju Kizilcik Serbeti. Dakle, ona je majka Feyze Civelek. Za mnoge obožavatelje serija, lik Nilay, koju igra upravo Feyza Civelek, nervira i publici je neprijatno što je previše uključena u priču.

U ovom trenutku su iznete različite tvrdnje.

Na društvenim mrežama vlada talas kritika da je Melis Civelek napisala više scena za lik Nilay nego što je potrebno kako bi istakla svoju kćerku. Iako je očigledno da je besmisleno da se publika toliko bavi matematikom scenarija scenaristkinje, činjenica da lik Nilay nije baš popularan izaziva sve veće kritike.

Oglasila se sama glumica

Feyza Civelek je uznemirena ovom situacijom. Glumica, koja je uspešno odigrala svoju ulogu u prvoj sezoni, ponovo daje efektnu predstavu.

Civelek, koja se našla na radaru društvenih mreža sa pitanjem 'materinskog torpeda', izjavila je da takva situacija ne postoji sledećim rečima:

„Mačka naziva jetru koju ne može da dosegne nečistom. Da, učestvovala sam u nekoliko projekata koje je pisala moja majka, ali sam čak i u te TV serije ušla preko audicija. Da budemo pravedni i jednaki prema svima.”.

NOVO - Novost pred nastavak serije Kul Masali | Priča o pepelu

By: TV Exposed