Engin Akyurek osvaja i društvene mreže!

Rezultati velike podrške popularnom glumcu Enginu Akyureku na društvenim mrežama se pojavljuju jedan po jedan.

Engin Akyurek osvaja i društvene mreže!

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je ponovo izašao pred publiku sa Fox TV serijom pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah, ima uspešan nastup.

Obožavaoci serije takođe dele mnoge objave u kojima se ističu glumčeve performanse na društvenim mrežama. Nedavno smo videli da je ime Engina Akyureka došlo do izražaja na nedeljnim listama „najpopularnijih muških glumaca“ u Turskoj koje pravi Adba TV.

Posebno od maja meseca, Akyurekova istaknutost kao najpopularnijeg muškog glumca u domovini ne izmiče pažnji. U istraživanju koje je obuhvatilo period 3.-9. maja, podeljeno je 35 hiljada 600 poruka o Enginu Akyureku, a glumac je zauzeo prvo mesto u prvoj nedelji maja.

Čvrsto na vrhu liste

Takođe je važno da je glumac, koji je ponovo bio na vrhu u nedelji od 10. do 16. maja sa 50 hiljada 600 poruka, nadmašio svog najbližeg rivala Onura Seyita Yarana.

Engin Akyurek, koji je brzo iza sebe ostavio imena poput Merta Ramazana Demira, glavnog glumca TV serije Yali Capkini ili Halila Ibrahima Ceyhana, glavnog glumca serije Emanet, o kojoj se pričalo mnogo poslednjih godina, takođe vidi prednosti podrške fanova.

Alp Navruz, koji je uspešno radio sa TV serijom Yurek Cikmazi, Murat Unalmis, koji se vratio na ekran sa TV serijom Gulcemal, ili Engin Altan Duzyatan, kojeg smo gledali u veoma impresivnoj ulozi u TV seriji Cop Adam, takođe su na listi, ali se ne ističu toliko kao Engin Akyurek.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Canan Erguder radi sjajan posao u seriji Aile!

By: TV Exposed