Can Yaman na kratko ugasio društvene mreže – evo i zbog čega!

Can Yaman i njegov boravak u Italiji doneli su brojne vesti i popunili tabloide. Uz snimanje reklama koje je obavljao, veliku pažnju je privukao njegov privatan život. Tačnije, afera sa jednom Italijankom. Međutim to je Canu donelo neočekivane posledice. Sportska voditeljka Diletta Leotta, sa kojom je Yaman viđen i uslikan je turskog glumca jednostavno iskoristila. ...

Can Yaman na kratko ugasio društvene mreže – evo i zbog čega!

Can Yaman i njegov boravak u Italiji doneli su brojne vesti i popunili tabloide.

Uz snimanje reklama koje je obavljao, veliku pažnju je privukao njegov privatan život. Tačnije, afera sa jednom Italijankom. Međutim to je Canu donelo neočekivane posledice. Sportska voditeljka Diletta Leotta, sa kojom je Yaman viđen i uslikan je turskog glumca jednostavno iskoristila. Par je proveo zajedno pet dana u hotelu u Rimu. Kako pišu mediji u Italiji i Turskoj, Diletta je sve to iskoristila da bi napravila ljubomornim bivšeg momka, boksera Danielea Scardinija.

Can Yaman se tako našao u centru pažnje i želeo je da se bar na kratko povuče. Ugasio je svoje profile na društvenim mrežama a po gašenju profila na Twitteru napisao je "Ostavite se mojih stvari". Profile je ubrzo ponovo aktivirao.

NOVO - Turska serija Barbaros – čekanje i dalje traje

By: TV Exposed