Turska serija Yali Capkini ušla na svetsku rang listu!

Turska serija Yali Capkini / Ženskaroš iz vile, koja se emituje na Star TV-u petkom uveče, svojom gledanošću ostavlja trag u sezoni.

Turska serija Yali Capkini ušla na svetsku rang listu!

Foto Credits: IMDB

Sve veći uspeh ove turske serije pretvorio se u svetski fenomen! Serija koju potpisuje OGM Pictures nastavlja da privlači pažnju istaknutim ulogama Afre Saracoglu, Merta Ramazana Demira, Cetina Tekindora, Gulcin Santircioglu, Emrea Altuga i Gozde Kansu, a svaka epizoda ima dvocifrene rezultate u rejtingu.

Serija Yali Capkini, koja priča priče o Feritu i Seyranu, dobija veliku zahvalnost publike svake nedelje i dobija snažnu podršku na društvenim mrežama! Poslednjih dana došlo je do razvoja događaja koji pokazuje da je slava TV serije Yali Capkini odavno prevazišla granice matične zemlje!

Serija, čija će 12. epizoda biti objavljena ove nedelje, na ekranima je već 3 meseca, ali je uspela da zauzme svoje mesto na svetskoj rang listi, ispred mnogih serija i TV programa! Na rang listi svetskih TV programa, projekat Yali Capkini, koji je uspeo da dopre do više od 40 miliona gledalaca, ušao je na listu sa 6. mesta!

Na prvom mestu je Netflixova serija Wednesday / Sreda, koja je za kratko vreme uspela da dopre do miliona gledalaca, a na drugom je serijal iste platforme Stranger Things. Yali Capkini je na 6. mestu liste sa imenom Golden boy / Zlatni dečko pod kojom se prikazuje i prodaje u inostranstvu.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije EGO – Erkege Guven Olmaz

By: TV Exposed