Šta se dešava sa Seckinom Ozdemirom i serijom Bas Balasi?!

Fanovi, a vrlo brzo i turski mediji su primetili nešto čudno vezano za Seckina Ozdemira i njegov zvaničan Instagram nalog. Prenosimo o čemu se radi.

Šta se dešava sa Seckinom Ozdemirom i serijom Bas Balasi?!

Foto Credits: Haber AF

Seckin Ozdemir je poprilično aktivan na toj društvenoj mreži. Na svom zvaničnom profilu postavlja fotografije i sa seta i iz privatnog života. Jedno vreme je aktivno reklamirao svoju novu seriju Bas Belasi. Objavljivao je najave i fotografije vezane za taj projekat.

To više nije slučaj. Seckin Ozdemir ne samo da ne postavlja nove fotografije već je obrisao sve vezano za ovaj projekat. Na njegovom zvaničnom nalogu ne postoji nijedna fotografija u vezi serije Bas Belasi. Fotografije iz serije Kurulus Osman u kojoj je ranije glumio su tu. Objave iz te serije nije dirao, a iz serije Bas Belasi je pobrisao sve do poslednje.

Mnogi su se zapitali o čemu se tu radi. Sumnja se da je u pitanju neka svađa sa produkcijom, ili možda nešto što se zaista neće dopasti fanovima. Sve više se priča i piše da će serija zbog nešto nižeg rejtinga biti prekinuta, tj. uskoro imati svoje finale...

NOVO - Emre Bey i Sude Zulal Guler su u vezi?!

 By: Milt-TV Exposed