Otkrivena imena glavnih likova nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život predstavlja novi projekat kompanijae NGM Pictures. Ovim projektom digitalna platforma BeIN Connect želi da napravi značajan iskorak na tržištu turskih serija.

Otkrivena imena glavnih likova nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

Foto Credits: IMDB

Turska serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život će doneti priču o životima četiri žene. U pitanju je romantična komedija koja će biti emitovana na pomenutoj digitalnoj platformi. Za režiju je zadužen Altan Domnez, a scenario piše Yelda Eroglu. Snimanje ove serije je počelo krajem prošle godine. O glumačkom kadru je već bilo reči, a sada je otkriveno i kako će se zvati glavni likovi u ovoj seriji.

Ozge Gurel će u seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život glumiti Dicle. Sjajna Aybuke Pusat će u radnji ovog projekta tumačiti lik Gunes. Glavne ženske uloge će tumačiti i Melisa Asli Pamuk kao Setenay i Yesim Ceren Bozoglu kao Melike.

Za sada su poznata i imena tri muška lika koji će imati značajnu ulogu u radnji. U pitanju su Sergen kog će glumiti Yusuf Cim, Alaz kojeg će tumačiti Serkay Tutuncu i Emre kog će u ovoj novoj turskoj seriji glumiti Ekin Mert Daymaz.

Od ranije je poznato i da je glumac Alican Aytekin dobio ponudu za rad u ovom projektu, ali ishod tih pregovora za sada nije poznat.

NOVO - Ko će glumiti oca glavnog lica u novoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

 By: Milt-TV Exposed