Oproštaj glumice od serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Srećno stanje dve glumice koje se pojavljuju u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koje se ogleda na fotografijama, obradovalo je mnoge obožavaoce.

Oproštaj glumice od serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: Internet Haber

Ilayda Ildır i Irem Helvacioglu su koleginice koji su se odlično slagale i slažu na setu. Međutim, srećne trenutke njih dve na setu uzdrmao je odlazak Ilayde Ildir iz serije Yurek Cikmazi.

Ljubitelji TV serija pamte Ilaydu Ildir, koja je rođena 1996. godine, uglavnom sa likom Nazli, koju je tumačila u vojnom TV projektu pod nazivom Soz / Zakletva. Nedavno je glumica, koja je privukla veliku pažnju likom Dudu u seriji Sefirin Kizi, izašla pred publiku kao Funda u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, nakon što je napravila kratku pauzu od projekata.

Zahvalnost kolegama

Nakon 14. epizode projekta ​Yurek Cikmazi, koja se ističe kao uticajna dramska priča utorkom uveče, mlada glumica se oprostila od serije na društvenim mrežama sledećim rečima:

„14. epizoda je bila moja poslednja epizoda, želela bih da se zahvalim svim kolegama na trudu“, najavljujući tako da se oprašta od serije.

U mislima, Ilayda Ildir će ostati sa svojim srećnim trenucima na setu sa Irem Helvacioglu, koja preuzima glavnu ulogu. Ildir, koja je na setovima od 2017. godine, svoju karijeru je prvo započela likom Bilge u TV seriji Ask Laftan Anlamaz. Mlada glumica, koja se pojavila i u filmu Bekar Bekir, imala je dobar period u karijeri učestvujući u tri uspešna projekta zaredom.

Ostaje da vidimo sa kakvim projektima će glumica biti pred svojim fanovima u budućnosti posle serija Soz, Sefirin Kizi i Yurek Cikmazi.

NOVO - Pali se alarm u seriji Cop Adam!

By: TV Exposed