Pali se alarm u seriji Cop Adam!

Serija Cop Adam / Čiča Gliša koja se emituje na Star TV-u sredom uveče, došla je do izražaja kao projekat koji je postigao najbolju gledanost nakon serije Kurulus Osman.

Pali se alarm u seriji Cop Adam!

Foto Credits: IMDB

Činjenica da se serija nastavlja sa dobrim rezultatima vidi se i kao rezultat snage priče i uspeha glumačke ekipe. Serija Cop Adam, sa Engin Altanom Duzyatanom i Elcin Sangu u glavnim ulogama, privukla je posebno visokoobrazovanu publiku svojom različitom postavkom priče.

Iz tog razloga, serija, koja je uspela da postigne natprosečne ocene u kategorijama AB i ABC1, dostigla je ovu tačku postižući dobre rezultate u total kategoriji rejtinga.

Međutim, u 12. epizodi emitovanoj u sredu, 1. marta, pad gledanosti u svim kategorijama bio je toliko efektan da su se oglasila zvona za uzbunu... Pad između 1 i 1,5 poena u svim grupama gledalaca ukazuje na promenu preferencija gledaoci mogu biti veoma drastični.

Krivac za pad je serija Adim Farah

Pod opadanjem serije Cop Adam / Čiča Gliša, pokazuje se da se ona dopada sličnoj publici kao projekat Adim Farah / Zovem se Farah, koja je počela na Fox TV-u. Ističući se uspešnim nastupom dua Demet Ozdemir i Engin Akyurek, serija Adim Farah je nadmašila seriju Cop Adam u druge dve grupe, osim ABC1 u gledanosti.

Ovo smanjenje interesovanja za seriju Čiča Gliša ne izgleda baš dobro. Ako serija Adim Farah doživi povećanje gledanosti u narednim nedeljama, to bi moglo da izazove ubrzanje kolapsa serije Cop Adam.

Projekat Kurulus Osman, s druge strane, i dalje će biti broj jedan u sredu uveče. S obzirom na to da je serija ​​O Kiz / Ta devojka pri svom kraju, čini se da su u konkurenciji u sredu Adim Farah i Cop Adam projekti koji će se saplitati.

NOVO - Bližimo se scenama koje fanove serije Ates Kuslari željno čekaju!

By: TV Exposed