Ozge Yagiz o motivaciji, uspehu i seriji

Glumica Ozge Yagiz je u novom terminu emitovanja na ekranima došla sa drugom sezonom serije Baba / Otac na Show TV-u, u seriji igra sa glavnim glumcima Halukom Bilginerom, Tolgom Saritasom i Hakanom Kurtasom.

Ozge Yagiz o motivaciji, uspehu i seriji

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja se proslavila uspešnim nastupom pre svega u seriji Yemin / Zakletva potom i u seriji Baba / Otac, skrenula je pažnju izjavama koje je dala u novembarskom broju All Magazina. Ozge, koja je upečatljivo pozirala na naslovnici, rekla je: „Mogu reći da imam dovoljno samopouzdanja da mi to neće smetati.”.

Ozge Yagiz je ovim rečima objasnila svoju tajnu motivacije: „Kada se postigne svaki cilj koji sam sebi postavila, iskreno kažem ‘vau!’, ali treba da kažemo, šta god da smo uradili, veliko ili malo, trebalo bi da nas iznenadi i podiže nam raspoloženje.”.

Iskusna imena kao što su Levent Ulgen, Hazal Turesan i Ali Il bila su iznenađenja nove sezone u TV seriji Baba, u kojoj ulogu igra prelepa glumica, koja povremeno dolazi do izražaja i zbog ljubavne veze u privatnom životu sa kolegom Gokberkom Demircijem. Svoje uzbuđenje zbog nove sezone glumica je objasnila sledećim rečima; „Serija je odlična, veoma intenzivna, ali veoma lepa. U novu sezonu smo krenuli veoma brzo. Zato što imamo potpuno novu priču. Uzbuđena sam koliko i publika. Uzbuđenija sam čak i od publike. Kao da svake sezone počinjemo nešto novo. Ovo je nešto sasvim novo za nas.”.

Ipak pored uzbuđenja i optimizma glumice, sve je veći broj gledalaca kojima se ne svidja priča u nastavku serije Otac, a o tome govori i sam rejting koji je u padu…

NOVO - Kivanc Tatlitug se priprema za seriju Aile / Porodica

By: TV Exposed