Kivanc Tatlitug se priprema za seriju Aile / Porodica

Kivanc Tatlitug, koji je bio ispred kamera zbog Netflixovog filma sa Beren Saat, rekao je da je imao veoma dobro iskustvo. Glumac će uskoro raditi na novoj TV seriji.

Kivanc Tatlitug se priprema za seriju Aile / Porodica

Foto Credits: Dizilah

Turski glumac Kivanc Tatlitug, koji je otišao u Ameriku zbog filma i objavio fotografije sa svojom partnerkom iz tog projekta, Beren Saat, izjavio je da su se dobro proveli. Podsećajući da je posle dugo vremena ponovo bio pred kamerama za film Last For Istanbul / Poslednji poziv za Istanbul, glumac je izjavio: „Bio je to sjajan posao, veoma je prijatno raditi sa Beren. Prošlo je kao voda, iako je bilo mana rada u inostranstvu, generalno je bilo odlično. Mislim da je to bio veoma dobar posao.“.

Pojavile su se vesti i da će preuzeti glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Aile, a poznati glumac je priznao da je imao niz ponuđenih projekata. Tatlitug je rekao: „Nikad se ne mešam u pitanja imena. Trenutno imamo niz projekata, zainteresovan sam za njih” i rekao da nije znao da će mu partnerka biti Ozge Ozpirincci. Dvoje poznatih glumaca su se ranije upoznali u digitalnoj seriji Yakamoz S-245, koja je snimana za Netflix, a sada će biti prilike da se njih dvoje ponovo gledaju i saradjuju na ekranu u televizijskoj seriji.

Kivanc Tatlitug, koji je jasno rekao da su ga pitanja poput partnera i imena serije prevazišla, nije želeo da komentariše tu temu. Objašnjavajući da je počeo pripreme za seriju Aile / Porodica, glumac je najavio da će snimanje uskoro početi. Iako Kivanc nije detaljno objasnio zašto je napustio projekat Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, rekavši „To je bilo tehnički neophodno“, dobijena informacija je da je odustao od učešća u projektu zbog kašnjenja u pisanju scenarija.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin postala zaštitno lice svetski poznatog brenda?! 

By: TV Exposed