Razočarenje - Kraj za seriju Yan Oda | Sledeća soba i bez pravog finala!

Rezultati rejtinga TV serije Yan Oda | Sledeća soba, koja se subotom uveče emitovala na Star TV-u, bili su najvažniji pokazatelj da se scenario nije dopao publici.

Razočarenje - Kraj za seriju Yan Oda | Sledeća soba i bez pravog finala!

Foto Credits: Haberler

Kada se pogleda glumačka ekipa serije, jasno je da je sačinjena od veoma bitnih imena.

Mnogi obožavaoci TV serija ne mogu da prihvate kako projekat koji okuplja imena kao što su Sevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pinar Ak, Melek Baykal i Nazal Kesal može postići tako loše ocene.

Na društvenim mrežama i dalje dolaze do izražaja kritike o tome da je scenario nekompatibilan sa glumačkom ekipom TV serije Yan Oda | Sledeća soba, gde su upućene oštre kritike prema njenoj priči.

Kraj u epizodi 4

Čak i nije iznenadilo obožavatelje serijala kada je otkriveno da je projekat Yan Oda zapravo završen u svojoj četvrtoj epizodi.

Jer, u sadašnjem stanju nije izgledalo moguće da serija dalje napreduje. Vest u štampi da čak ni poslednja epizoda nije tražena za snimanje i da je priča završena u epizodi 4 ​​nije iznenađenje za publiku, ali svakako predstavlja razočarenje za fanove glumaca.

Korisnici društvenih mreža navode da je priča u seriji Yan Oda | Sledeća soba slaba i postavljaju pitanje kako takve scenarije prihvataju produkcijski timovi i kako glumci mogu da prave takve greške i uopšte prihvate uloge. Mnogi obožavaoci serija, koji dele objave poput „Ko gleda ljubav polubrata i polusestre?“, ocenjuju da je šteta imati tako jaku glumačku ekipu, a napraviti tako loš scenario.

View this post on Instagram

A post shared by Yan Oda (@yanodaresmi)

NOVO - Serija Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao dobija drugu sezonu!

By: TV Exposed