Serija Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao dobija drugu sezonu!

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turska digitalna serija Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao. Projekat će dobiti drugu sezonu!

Serija Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao dobija drugu sezonu!

Foto Credits: RiriNano

Digitalna platforma Netflix je već obnovila seriju Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao za sezonu 2 u kojoj će se u glavnoj ulozi pojaviti Serenay Sarikaya, prema pisanju Birsenu Altuntasu.

Planirano je da prva sezona serije Kimler Geldi Kimler Gecti bude objavljena na Netflixu u maju. Planirano je i da snimanje druge sezone počne u drugoj nedelji juna.

U seriji Ko je došao, ko je prošao glume i Metin Akdulger, Hakan Kurtas, Ahmet Rifat Sungar, Boran Kuzum, Bade Isil, Meric Aral, Zeynep Tugce Bajat, Sumeyra Koc i Lacin Cejlan.

Glasine sugerišu da bi se novi glavni lik mogao pridružiti glumačkoj ekipi serije Kimler Geldi Kimler Gecti, čiji je scenario napisala Ece Yorenc.

Radnja serije

Sledi kratak opis radnje serije Kimler Geldi Kimler Gecti.

Nakon što je prošla kroz bol zbog svoje prve ljubavi, koja se završila izdajom, Leyla Taylan, uspešna advokatica je postala zastupnik poznate ličnosti, Tube Tepelioglu, u slučaju koji se smatra "razvodnim slučajem godine".

Projekat ćemo dakle gledati u maju, a nakon toga će početi snimanje i druge sezone ovog projekta.

Sama činjenica da je doneta odluka o drugoj sezoni serije Kimler Geldi Kimler Gecti | Ko je došao, ko je prošao govori o poverenju koje Netflix ima u ovaj projekat.

NOVO - Akin Akinozu o svom liku iz serije Yaban Cicekleri | Divlje cveće

By: TV Exposed