Serenay Sarikaya i Umut Evirgen – na korak od braka do raskida?!

Turska štampa prenosi nove informacije o ljubavnoj vezi Serenay Sarikaye i Umuta Evirgena. Situacija je postala pomalo konfuzna u prethodnih nekoliko dana.

Serenay Sarikaya i Umut Evirgen – na korak od braka do raskida?!

Foto Credits: Aksam

Pre samo nekoliko dana pojavili su se tekstovi u kojima se navodi da Serenay Sarikaya i Umut Evirgen ozbiljno razmišljaju o braku, odnosno da se venačvaju. Čak se pisalo i da je Serenay upoznala Umuta sa majkom, kojoj se potencijalni zet zaista dopao. Sada stižu potpuno drugačije informacije. Ovaj put, vest nije preneo neki tabloid, već ugledni Hurriyet.

Prema saznanjima novinara Hurriyeta, Serenay Sarikaya i Umut Evirgen su odlučili da raskinu! Par je boravio u Parizu na kraćem putovanju i odmoru, a po povratku sa puta su rešili da prekinu svoju ljubavnu vezu. To je veoma iznenadilo sve njihove prijatelje, koji su zaista smatrali da se par sprema da formalizuje svoj odnos.

Šta se tačno desilo i koji je razlog raskida – nije objavljeno.

U istom tekstu podsećaju da su Demet Ozdemir i Oguzhan Koc takođe raskinuli nakon romantičnog odmora u Parizu. Na kraju teksta se i postavlja pitanje, šta se to desi u Parizu a da kvari sreću turskim glumicama? To zaista postaje prava mala misterija...

NOVO - Feyyaz Serifoglu potpisao milionski ugovor!

 By: Milt-TV Exposed