Hilal Altinbilek o novoj seriji i ulozi

Turska glumica Hilal Altinbilek ponovo se vratila u televizijske serije.

Hilal Altinbilek o novoj seriji i ulozi

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je uspešno nastupila u dramskoj seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, koja je trajala 4 sezone, prošlu sezonu provela je odmarajući.

U novom periodu, značenje serije Sahane Hayatim / Moj divan život je drugačije za Hilal Altinbilek, koja je glavna glumica u potpuno novom projektu.

Navodeći da je lik Sebnem, koji će ona tumačiti, drugačija i važna uloga za njen razvoj karijere, Hilal Altinbilek je dala sledeće informacije:

„Mislim da ono što Sahane Hayatim čini drugačijim jeste interpretacija dramskog lika iz pomalo zabavnog i nekonvencionalnog ugla i njegovo prenošenje publici. Videćete i vi kada budete gledali. A različiti životi izgrađeni oko toga, snažni likovi, naša produkcijska kuća, glumci i ceo tim već su stručnjaci u svom poslu. Ove stvari koje sam spomenula zapravo stavljaju projekat na sasvim drugačije mesto.”.

Sjajna glumačka ekipa

Snažna glumačka ekipa okupila se i u TV seriji Sahane Hayatim, koju producirao kompanija Ay Yapim, a čiji je scenario napisalo dobro poznato ime kao što je Meric Acemi.

Susret Hilal Altinbilek, Onura Tune, Yigita Ozsenera, Serkana Keskina, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu u istoj seriji tumači se kao prvi znak da projekat može dobro debitovati.

Hilal Altinbilek je objasnila razloge zašto je odabrala seriju i skrenula pažnju na priču. Evo izjave glumice:

 „To je bila druga priča koja je bila uzbudljiva i zadivljujuća i za glumca i za publiku. Nije uvek moguće da doživimo ovaj osećaj kao glumac.”.

NOVO - Onur Tuna o svom liku Mesutu i seriji Sahane Hayatim

By: TV Exposed